• 1008.jpg
  • 1007.jpg
  • 1009.jpg
  • 1011.jpg
  • 1006.jpg
  • 1001.jpg
  • 1005.jpg
  • 1002.jpg
  • 1003.jpg
  • 1004.jpg
  • 1010.jpg

Treningsplan mai 2017

Her følger treningsplanen for Bodø CK mai 2017.  Merk at det er oppmøte kl. 18:00 på Signal bredbånd (Per Helgesens vei) for alle grupper.  Følg også med på våre facebook sider for spesifikk info:  Ungdomsgruppen  og Bodø CK (gruppe) og  Bodø Cykleklubb (side)   Bodø CK siden brukes til offisiell info fra klubben, mens Bodø CK gruppen er en mer uformell diskusjonsgruppe.  Et tips:  ta helst kontakt direkte med trenere/ledere i klubben for å unngå lange tråder på FB gruppene.  Da får du som regel et korrekt svar kjappere.  

Treningsplanen finn du her: Bodø_CK_kalender_mai.pdf

Resultater Festvågrittene 2017

Anders Lillevik, Bodø CK, var raskest på dagens tempo og første dag av Festvågrittene. På 2. plass fulgte Kenneth Henriksen, samme klubb.   Imponerende kjøring av flere i menn junior som kom hakk i hæl, der førsteårsjunior Adrian Dalheim imponerte.  Best av jentene var Tiril Jørgensen fra Harstad foran Beatrice Valen, Bodø CK, begge førsteårs junior.  Totalt321 ryttere deltok i tempoen, mens det er ca 115 deltakere i på fellesstarten i morgen.  Resultater Rønvikfjelltempoen 2017 

Her følger resultater fra fellesstarten på søndag - Resultater

Slik blir du medlem i Bodø CK

Vi vet at noen av dere sliter litt med å få meldt dere inn.  Dette beklager vi, men trøsten får være at når du først har lykkes, så går alt som smurt med fornying av medlemskapet påfølgende år.  Bodø Cykleklubb bruker Min Idrett og KlubbAdmin fra Norges Idrettsforbund til administrasjon av medlemskap. Dette betyr at du må ha din egen brukerkonto på minidrett.nif.no for å bli medlem hos oss.

Se video for informasjon om hvordan du registrerer deg på minidrett.nif.no::

https://www.youtube.com/watch?v=rtuud5Gk2Y4

Les mer …

Retningslinjer for bruk av klubbdrakt på ritt og fellestrening for Bodø CK

Aktive ritt
NCF sitt reglement angir at rytter skal bruke klubbens offisielle og godkjente drakt, det vil si trøye og bukse.

Turritt – ryttere med aktiv lisens
Ryttere med aktiv lisens som melder seg på i klubbens navn oppfordres til å bruke vår offisielle og godkjente drakt, det vil si trøye og bukse. Hvis ryttere melder seg på som deltaker både på vegne av et bedriftslag og klubben, åpnes det for bruk av bedriftens klubbdrakt (trøye/bukse). Ved en slik påmelding skal alltid bedriftslaget angis først i påmeldingsinformasjonen.

Turritt – ryttere med engangslisens
Ryttere som melder seg på i klubbens navn oppfordres til å bruke vår offisielle og godkjente drakt, det vil si trøye og bukse. Hvis ryttere melder seg på som deltaker på vegne av et bedriftslag og klubben, åpnes det for bruk av bedriftens klubbdrakt (trøye/bukse).
Ved en slik påmelding skal alltid bedriftslaget angis først i påmeldingsinformasjonen.

Fellestrening i regi av klubben
Ved deltakelse på klubbens fellestreninger oppfordres medlemmer å stille i klubbdrakt.

Les mer …

Utetreninger våren/sommeren 2016, oppstart uke 16

Utetreninger våren/sommeren 2016, oppstart uke 16

Master/Team Rynkeby, rolig sone 1 (ca. 25 km/t) Tirsdager og Torsdag  fra Signal, Alsgården fra 18:00 til 20:00 (Festvåg, Saltraumen (vaffelstopp), Heggmoen, etc)  Treningene ledes av Team Rynkeby og er også et samarbeid med MSR

Les mer …

sparebanken400

sport 1 logo 2

peppes400

stamina